Palvelut

Koneistus- ja hitsauspalvelut sopimusvalmistuksesta erikoiskappaleisiin.

Lue lisää »

Yritys

Takaamme kestävät tuotteet ja varmat toimitukset.

Lue lisää »

Koneet

Kustannustehokas tuotanto modernilla kalustolla.

Lue lisää »

Tehokasta konepajatoimintaa Savossa

Tinkimätöntä laatua, sovitussa aikataulussa.

Tehokoneistus Oy tarjoaa laadukasta ja joustavaa konepajapalvelua teollisuuden toimijoille. Päätoimialamme on laitteiden sekä koneen osien valmistus. Kaikki osat tuotetaan sopimusvalmistuksena asiakkaan toiveiden mukaisesti yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin.

Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan, nykyaikaiseen konekantaan sekä tahtoon tehdä laadukkaita tuotteita sovitussa aikataulussa.

Tehokoneistus Oy:n toimipaikka sijaitsee Suonenjoella, Pohjois-Savossa.

Varma laatu ja nopeat toimitukset

Yrityksemme päätavoitteena on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaita tuotteita ja osia. Koneistustuotteiden laatua valvotaan tarkasti prosessin jokaisessa eri vaiheessa. Haluamme panostaa asiakastyytyväisyyteen ja varmistaa, että asiakkaamme saavat tuotteensa nopeasti, sovitussa aikataulussa. Kun tilaat koneidesi osat meiltä, tiedät toimitusajankohdan tarkalleen.

Pyydä tarjous!

Meistä saat yrityksellesi pitkäaikaisen ja laadukkaan yhteistyöyrityksen, tarvitsetpa sitten kumppania tuotekehitykseen tai sarjavalmistukseen. Laajat kontaktiverkostomme takaavat monipuolisen osaamisen toimintamme eri osa-alueilla.

Kerro millaisia koneistuksen palveluita yrityksesi tarvitsee, niin saat tarjouksen. Ota yhteyttä!

Soita 0207 669 050

Ajankohtaista 2023

Tehokoneistus Oy 2023